Cukrářské vybavení
Nejprodávanější

Bavlna / teflon povlak, do teploty max. 150 °C. Délka: 270 mm Uvedená cena je za jednu rukavici.

Celodřevěný váleček na válení těsta. Průměr válečku je 65 mm a délka 255 mm.

Prokrajovač těsta ve vysoké kvalitě typické pro výrobky Giesser Messer. Nerezový nůž o průměru 60 mm s plastovou rukojetí.

Dortový strunový horizontální nůž s délkou 290 mm. Pro rovnoměrné dělení pečených korpusů se dvěmi řeznými strunami.

Nerezová vlnková vykrajovátka na těsto v setu 12-ti různě velkých průměrů od 35 do 90 mm.

Profesionální rukavice (chňapky) do trouby. Použitelné tam, kde je potřeba ochrana před vysokou teplotou. Určené pro teploty až 200°C. Délka - 290 mm Uvedená cena je za jeden pár.

Forma na dorty s nastavitelným průměrem 160 až 300 mm. Výška formy je 85 mm.

Bavlněné rukavice. Použitelné tam, kde je potřeba ochrana před vysokou teplotou. Určené pro teploty 100°C krátkédobě až 200°C. Uvedená cena je za jeden pár.

Propanbutanový hořák spotřeba 80g/h. Široké použití včetně gastronomie. Snadná manipulace. Piezozapalování – nenarušuje plamen! Hořák 1kW pro kartuš 227g (provoz : 227 g - cca...

Široký váleček na těsto vhodný pro válení pizzy. Váleček má plastové rukojeti a střed z nerez-oceli.

Profesionální rukavice (chňapky) do trouby. Použitelné tam, kde je potřeba ochrana před vysokou teplotou. (Proiskluzový povrch) Délka: 330 mm Barva: červená Uvedená cena je za...

Nerezové cukrářské špičky prodávané v setu po 12-ti kusech s jednoduchým kulatým tvarem.