Nůž filetovací - 210 mm, černý
Nože určené pro jemné porcování a opracovávání masa a ryb.
Filetovací nůž GIESSER z chrom-molybdenové oceli vytvrzené na 56-57 stupňů podle Rockwella. Ručně broušená čepel díky zaleštění dobře odolává rzi.
Ergonomický tvar rukojeti s lehkým zaoblením hran umožňuje pohodlný úchop a brání sklouzávání prstů k čepeli. Nástroj je vhodný pro kontakt s potravinami a splňuje hygienické standardy. Nůž lze mýt v myčce, pro optimální stav čepele ale doporučujeme ruční mytí.
GIESSER je světový lídr ve výrobě nožů a příslušenství pro potravinářský průmysl a gastronomii. Produkty německé společnosti se vyznačují vynikajícím zpracováním za použití prvotřídních materiálů.
- Materiál: nerez/ plast
- Délka čepele: 18, 21 cm
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Nože na ryby a filety |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.101 kg |
| EAN: | 4010303013191 |
| Barva: | černá |
| Délka ostří: | 21 cm |
| Hmotnost: | 0.11 kg |
| Řada: | G2285 |
| Typ: | filetovací |
| Typ ostří: | hladké |
| Hmotnost: | 0.11 kg |
| Barva: | černá |
| Délka ostří: | 21 cm |
| Řada: | G2285 |
| Typ ostří: | hladké |
| Typ: | filetovací |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
